ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6QTLWY3ZDJ:129 Doç. Dr. Selçuk Sözer Tokdemir’in 2 Farklı TUSEB-B Grubu Projesi Kabul Aldı

Doç. Dr. Selçuk Sözer Tokdemir’in 2 Farklı TUSEB-B Grubu Projesi Kabul Aldı

Yürütücülüğünü, Aziz Sancar Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü’nden Doç. Dr. Selçuk Sözer Tokdemir’in üstlendiği ve proje araştırmacıları olarak Doktora Öğrencisi Esra Nur Demirtaş ve Yüksek Lisans Öğrencisi Gülşah Tuna’nın yer aldığı “Lipozomal- MGF uygulamasının Amyotrofik lateral skleroz (ALS) üzerindeki etkisinin incelenmesi” başlıklı proje, TUSEB-B grubu projesi kapsamında kabul aldı.

Yürütücülüğünü yine Doç. Dr. Selçuk Sözer Tokdemir’in üstlendiği ve Doktora Öğrencisi Büşra Yaşa Çevik’in araştırmacı olarak yer aldığı, “Kalıtsal Olmayan Meme Kanser Kaynaklı Ekstrasellüler Genom Materyallerinin Sağlıklı Hücreler Üzerindeki Genomik ve Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi” başlıklı TUSEB-B grubu projesi de kabul aldı.

İÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü​