ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6QTLWY3ZDJ:129 İÜ Burs Başvuruları - Dr. Ziya Gün İstanbul Üniversitesi'ne Yardım Vakfı

İÜ Burs Başvuruları - Dr. Ziya Gün İstanbul Üniversitesi'ne Yardım Vakfı

Dr. Ziya Gün İstanbul Üniversitesine Yardım Vakfı maddi desteğe ihtiyacı olan İstanbul Üniversitesi öğrencilerine burs imkânı sağlamak istemektedir. Başvuru koşulları ve sürece dair bilgiler aşağıdaki gibidir. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin www.iurektorlukvakiflari.com adresi üzerinden giriş yaparak "Burs İşlemleri" başlığı altından "Burs Başvuru Formunu doldurmaları ve kaydettikten sonra Bursun İlan Kutusuna dönerek "Başvur" butonuna tıklamaları yeterlidir.

Aşamalardan birinin eksikliği halinde başvuru gerçekleşmeyecektir. Başvurular 02.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar açık olacaktır. Girilen bilgilerin yanlış veya hatalı olduğunun tespiti mümkün olup, başvurunun geçersiz sayılmasına sebep olabilir. Öğrencilerimizin form içerisindeki sorulara doğru ve eksiksiz yanıt vermeleri önemle rica olunur.

Erişim için lütfen tıklayınız.