ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6QTLWY3ZDJ:129 3. Uluslararası Tıpta Bilişim Kongresi

3. Uluslararası Tıpta Bilişim Kongresi

İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü ve İstanbul Tıp Fakültesi işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Tıpta Bilişim Kongresi (IIIrd International Medical Informatics Congress) (tiptabilisim.istanbul.edu.tr) 28-30 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü Doktora Salonlarında hibrit olarak Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılacaktır. Kongre ile birlikte Enformatik Bölümünün 20. yıl kutlaması gerçekleştirilecektir.

Kongre kapsamında iki ana konuya "Hyperconnectivity" ve "Digital Transition Onlife to Online" odaklanan 10 ayrı oturumda tıp ve sağlık bilimlerinde bilişim ele alınacaktır. Açılış panelinde konunun uzmanı dört panelist tarafından "Uniqueness in AI based Creation Process" konusu tartışılacaktır. Kongrenin 2.gününde "Enformatik Bölümünün 20 Yılı" konulu panel gerçekleştirilecektir. Kongre kapsamında "Büyüyen Sağlık Tesislerinde Yön Bulmak: İnsanlarla Problem Çözebilmek için Bilgiyi Yönetmek" çalıştayı eşzamanlı olarak yürütülecektir. Kongre, "20 Yılda Tıp Bilişiminde Geldiğimiz Nokta" başlıklı Kapanış oturumu ile sona erecektir.

Kongreye katılım ücretsiz olup, katılımcıların web sitesinde (tiptabilisim.istanbul.edu.tr) yer alan online kayıt formunu 27.09.2023 tarihine kadar doldurmaları yeterli olacaktır. Bilimsel komite tarafından sunuma değer bulunan bildirilerin tam metinleri İngilizce kitap olarak yayımlanacaktır.