8. Uluslararası Pulmonary Drug Delivery Çalıştayı

Pulmoner İlaç Araştırmaları Derneği (PİADER), İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Trinity College Dublin olarak ortak düzenlediğimiz uluslararası ”8th Workshop on Pulmonary Drug Delivery” çalıştayı, bu yıl 31 Mayıs-2 Haziran 2023 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans salonunda gerçekleşecektir.

Çalıştayımıza davetli olarak Avrupa, ABD ve Türkiye’den akademi ve endüstriden uzmanlar ve firma temsilcileri yer alacaktır. Akademi ve endüstriden katılımcıların yanı sıra, bu yıla mahsus olarak düzenleyici ve onaylayıcı kurumlar FDA, EMA ve TİTCK’dan üst düzey yetkililer, etkinliğimize özel bir başlık altında katılacaktır. Ayrıca pandemiyle bağlantılı olarak klinisyenler için özel bir oturum gerçekleştirilecektir.

Konferansta Doktora ve Yüksek Lisans öğrencileri için poster sunumları olacaktır.

Çalıştay kayıtlarımız başlamıştır detaylı bilgi ve kayıt için web sitemizi “www.pulmonarydrugdelivery.org” ziyaret edebilirsiniz.