ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6QTLWY3ZDJ:129 Endonezya Pancasila Üniversitesi’nden İşletme Fakültesi'ne Ziyaret

Endonezya Pancasila Üniversitesi’nden İşletme Fakültesi'ne Ziyaret

Endonezya Pancasila Üniversitesi’nden Dr. Gunawan Baharuddin başkanlığında bir heyet, 11 Eylül 2023 tarihinde İÜ İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Ahmet Köse’yi ziyaret etti.

İşletme Fakültesi dekanlığında gerçekleşen görüşmede, İÜ İşletme Fakültesi ile Pancasila Üniversitesi Ekonomi ve İşletme Fakültesi arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği fırsatları görüşüldü. Söz konusu işbirliği fırsatları arasında iki ülke öğretim üyelerinin birlikte yer alabileceği çalışma ve proje konuları ele alındı.

Dekanımız Prof. Dr. Kamil Ahmet Köse ve dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Emir Otluoğlu, AASCB akreditasyonuna henüz başvurmuş olan Pancasila Üniversitesi yetkilileri ile, Türkiye’nin AASCB akreditasyonuna sahip ilk devlet işletme okulu olan İÜ İşletme Fakültesi adına, akreditasyon süreci ve yol haritası ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktardılar.