Posco TJ Park Vakfı 2023-2024 Öğrenim Dönemi Burs Başvuruları

Posco TJ Park Vakfı 2023-2024 öğrenim dönemi burs başvuruları için Üniversitemizin İktisat Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakülteleri ile Edebiyat Fakültesi Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinden aşağıda yer alan kriterleri sağlayanların, burs başvuru formunu ve formda yer alan belgeler ile Fakülte Sekreterliklerine başvurmaları için gerekmektedir.

Burs Seçim Kriterleri

•    Türk vatandaşı olması
•    2. , 3. veya 4. yıl tam zamanlı lisans öğrencisi olması (İkinci öğretim, önlisans öğrencileri faydalanamaz)
•    Öğrencinin bu bursu ile aynı zamanda başka burslardan faydalanmıyor olması
•    Not ortalaması en az 3,0 (ölçek 4.0) olması ve her yarıyıl almış olduğu derslerin kredi yükü 15'den az olmaması
•    Kore Savaşı Gazileri torunu öğrencilere öncelik verilecek

Burs son başvuru tarihi 29.10.2023 olup, bu tarih sonrası yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Şirket tarafından olumlu değerlendirilen bursiyer adayları ile görüşmeler gerçekleştirilecektir.

2023 Burs Başvuru Formu