“Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek” Semineri Gerçekleştirilecek
İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü’nün (SUMSAK) 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği’nde Araştırmacı Gastronom/ Yazar Süleyman Dilsiz’le, katılamayanlar için “Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek” konulu seminer tekrarı, 11 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 14.00’te Su Bilimleri Fakültesi IV. Sınıf Amfisi’nde gerçekleştirilecek.
İÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
Son Duyurular
- “Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek” Semineri Gerçekleştirilecek
- YDS-YÖKDİL Kurslarımız Başlıyor
- Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Başlıyor
- Derin Masa 2. Kolokyumla Açılıyor
- Ufuk2020 Toplum ile Toplum için Bilim Alanı Proje Pazarı Etkinliği Kayıtları Açıldı
- Shift2Rail Ortak Girişimi 2020 Yılı Çağrı Konuları Yayımlandı
- Elektronik Bileşenler ve Sistemler Proje Pazarı Etkinliği Düzenlenecek
- III. Uluslararası Vatana Dönüş Edebiyatı Sempozyumu Gerçekleştirilecek
- Erasmus+ Programı Yükseköğretim Alanında Kapasite Geliştirme Projesi Ortaklık Teklifi
- Araştırma Merkezleri Buluşuyor