Veritabanı Erişim Duyuruları (Mart - Nisan - Mayıs)

The Company of Biologists veritabanı 3 Temmuz 2022 tarihine kadar deneme erişimine açıldı - Duyuru Tarihi: 20/05/2022

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı Erişime Açıldı - Duyuru Tarihi: 21/03/2022

Tümer ALTAŞ Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı erişime açılmıştır. e-YDS/YDS, YÖKDİL, TIPDİL, PTE, IELTS, TOEFL iBT sınavlarına hazırlık amacıyla oluşturulmuş veritabanı tüm öğrenci ve akademik/idari personelimizin kullanımına açıktır.

Erişim için: Üniversite ağı içinden veya kampüs dışı erişim VETİS ile herhangi bir cihazdan,

• @istanbul.edu.tr veya @ogr.iu.edu.tr uzantılı e-posta adresinizle
https://tumeraltas.com.tr adresine girerek
• “Kayıt” oluşturup içeriklere hemen erişim sağlayabilirsiniz.

Hesabınız etkinleştikten sonra kurum ağına bağlı olmadan mobil ve web platformundan istediğiniz yerden erişim mümkündür.

Tümer ALTAŞ Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı İçeriği
Sınav Hazırlık Paketleri

· (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 1278 adet KPDS sorusu ve her bir sorunun video çözümü.

· YÖKDİL: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 3178 adet ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.

· TIPDİL: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 1019 adet ÜDS Sağlık Sorusu ve her bir sorunun video çözümü.

· PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler

· IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

· TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

Beceri paketleri

· Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.

· Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.

· Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.

Özel paketler

· Kelime++: 15 adet kelime paketi: binlerce soru

· OKeY: Tüm beceriler tek pakette: Okuma-anlama, gramer, kelime, konuşma, yazma, dinleme

· Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik; on binlerce ekstra soru.