ÜNİVERSİTEMİZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemizde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı, tüm öğretim düzeylerinde (ön lisans, lisans ve lisansüstü) 27 Şubat 2023 tarihinde başlayacaktır.
Bu çerçevede alınan kararlar aşağıdaki gibidir:

1. Tüm öğretim düzeylerinde UZAKTAN ÖĞRETİM MODELİ (çevrim içi ve çevrim dışı) kullanılacaktır. Buna göre tüm dersler, eş zamanlı olarak İstanbul Üniversitesi Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden canlı bir şekilde takip edilecektir. Arzu edildiğinde dersler, daha sonraki bir zamanda çevrim dışı olarak da izlenebilecektir.
2. Tüm öğretim düzeylerinde yer alan dersler için sekiz içerik türündeki öğretim materyali (ders kitabı, ders notu, ders sunumu, ders videosu, ders kitabı linki, ders notu linki, ders sunumu linki, ders videosu linki) İstanbul Üniversitesi Öğrenme Yönetim Sistemi’ne yüklenecektir.
3. Tıp Fakültesi 4, 5 ve 6.; Diş Hekimliği Fakültesi 4 ve 5. sınıflarında yer alan laboratuvar, klinik uygulama, intern ve stajyer uygulamaları “yüz yüze” yapılacaktır.
4. Üniversitemiz akademik takvimi güncellenecektir.
5. Nisan ayı başında mevcut şartlar yeniden değerlendirilerek bu kararlar revize edilebilecektir.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü