Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği'ne Davetlisiniz
İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün (SUMSAK) 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği'nde Araştırmacı Gastronom/ Yazar Süleyman Dilsiz'le "Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek" konulu seminer 28 Kasım 2019 saat 14:00'de Su Bilimleri Fakültesi, IV. Sınıf Anfisi'nde gerçekleştirilecektir.
Seminer etkinliği, üniversitemiz lisans ve lisansüstü öğrencilerine, idari ve akademik personel ile su ürünleri sektör çalışanları ve su ürünleri tüketimine önem veren herkese açıktır.
Seminer " Katılım Sertifikalı" olup, kayıt için kulüp danışmanı Doç. Dr. Gülgün F. ŞENGÖR'e (gulgunsengor@gmail.com) mail gönderilmesi rica olunur.
Son Duyurular
- Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği'ne Davetlisiniz
- Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı Teklif Çağrısı
- Sudan İnsani Yardım Kampanyası Başladı
- Yıldız Kenter’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz
- Ufuk2020 MSCA Yenilikçi Eğitim Ağları (ITN) Çağrısı
- Ufuk2020 Programı Çevre Alanı 2020 Çağrıları Açıldı
- Stres Yönetimi Eğitimi’nde Yeni Grup Açılıyor
- Atılganlık Becerileri Geliştirme Atölyesi’nde Yeni Grup Açılıyor!
- "Takım Çalışması " Eğitiminde Yeni Seri Başlıyor
- CV Hazırlama Teknikleri’nde Yeni Seri Başlıyor!