Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği'ne Davetlisiniz

İstanbul Üniversitesi, Su Bilimleri Fakültesi, Su Ürünleri Mutfak Sanatları Kulübü'nün (SUMSAK) 2019-2020 Güz Yarıyılı Seminer Etkinliği'nde Araştırmacı Gastronom/ Yazar Süleyman Dilsiz'le "Pişirme Yöntemleri & Balığı Doğru Pişirmek" konulu seminer 28 Kasım 2019 saat 14:00'de Su Bilimleri Fakültesi, IV. Sınıf Anfisi'nde gerçekleştirilecektir.
Seminer etkinliği, üniversitemiz lisans ve lisansüstü öğrencilerine, idari ve akademik personel ile su ürünleri sektör çalışanları ve su ürünleri tüketimine önem veren herkese açıktır.
Seminer " Katılım Sertifikalı" olup, kayıt için kulüp danışmanı Doç. Dr. Gülgün F. ŞENGÖR'e (gulgunsengor@gmail.com) mail gönderilmesi rica olunur.