ReferenceError: Can't find variable: Map https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-6QTLWY3ZDJ:129 İÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Öğrencisi Ebru İnan Barutçu Türkiye’yi Temsilen “One 2 One - Facilitating Learning Face to Face” Faaliyetine Katılacak

İstanbul Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Enformatik Ana Bilim Dalı öğrencilerinden Ebru İnan Barutçu 23-29 Ekim 2023 tarihlerinde ülkesi Litvanya olan, “One 2 One - Facilitating Learning Face to Face” isimli Avrupa Birliği Ulusal Ajans Faaliyeti’ne Türkiye'yi temsilen tamamen sponsorlu olarak katılmaya hak kazandı.

Bir hafta sürecek olan eğitim faaliyetinin genel konusu, gençlerle çalışan eğitimcilerin gençlerin öğrenmesini geliştirmek adına yapması gerekenler, öğrencileri etkili öğrenmeye teşvik etmek ve Z kuşağı ile ikili iletişimi sağlayabilmek. Eğitim faaliyetine Avrupa Birliği üzerinde kabul alan 24 kişiden biri olan Barutçu, Türkiye'yi temsil eden tek katılımcı olacak.

Öğrencimize başarılar dileriz.

Haber: Buse Karaca