"

EMPOWERING YOUTH BY E-COMMERCE (EYE) PROJE İSTİHDAM DUYURUSU

Kıymetli mezunlarımız,

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi İlhan Doğan’ın İstanbul Üniversitesi adına koordinatörlüğünü yaptığı "Empowering Youth by E-Commerce (EYE) Projesi" kapsamında mezunlarımız için bir eğitim olanağı bulunmaktadır. Bu eğitim olanağından yararlanmak için detaylı bilgiler ve başvuru koşulları aşağıdadır. Başvuru yapmak için mutlaka aşağıda bulunan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Başarılar dileğiyle

EYE Projesi: Empowering Youth by E-Commerce

İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği koordinatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle yürütülen NEETPRO Programı kapsamındaki "Empowering Youth by E-Commerce (EYE) Projesi" ile kariyerinizi şekillendirin!

EYE Projesi, 22-29 yaşları arasındaki üniversite mezunu gençlere dijital pazarlama, girişimcilik ve iş becerileri konularında kapsamlı eğitimler sunarak istihdam edilebilirliklerini artırmayı hedeflemektedir.

Kimler Başvurabilir?

EYE Projesi'nden yararlanmak için aşağıdaki şartları sağlamanız gerekmektedir:

• İstanbul'da yerleşik olmak,
• 22-29 yaşları arasında olmak,
• Aktif olarak çalışmamak,
• Üniversite mezunu olmak,
• Açık öğretim dahil olmak üzere aktif olarak öğrenci olmamak.

Eğitim İçeriği:

1. Dijital Pazarlama Eğitimleri (Toplam 90 Saat): Temel dijital pazarlama konularında kapsamlı eğitimler alacak ve sektördeki uzmanlarla etkileşimde bulunma fırsatı elde edeceksiniz.
2. Girişimcilik Eğitimleri (32 Saat): İş dünyasına adım atmak için temel girişimcilik becerilerini öğrenerek kendi işinizi kurma yolunda ilerleyeceksiniz.

Nasıl Başvurabilirim?

1. Başvurunuzu yapmak için BAŞVURU FORMU’nu doldurun.
2. Seçilen 100 genç, Dijital Pazarlama Eğitimleri'ne katılmaya hak kazanacak.
3. Dijital Pazarlama Eğitimleri'ni başarıyla tamamlayan 40 genç, ek olarak Girişimcilik Eğitimlerine katılmaya hak kazanacak.
Avantajlar:
• Eğitimleri tamamlayan herkese sertifika verilecek.
• Bireysel Eylem Planları (BEP) ile 4 ay boyunca birebir kariyer danışmanlığı ve iş yerleştirme desteği sağlanacak.

Başvuru Formu: https://docs.google.com/forms/d/1jtjzsPL9eZgoLKcWSo6XOxV00b7guwIik-14OnVaiPw/edit

"