POSCO ASSAN TST BURS TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kore Cumhuriyeti’nin en büyük çelik üreticilerinden Posco Assan TST’nin İstanbul Üniversitesi öğrencilerine yönelik başlattığı burs programı bu yıl da devam ediyor. Burs almaya hak kazanan öğrencilere belge takdimi için düzenlenen törene İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar ve Posco Assan TST CEO’su Jongduk Suh başta olmak üzere İstanbul Üniversitesi ve Posco Assan üst yönetimi katıldı. Ziya Gün Vakfı Müdürü Özlem Baran da toplantıda hazır bulundu.


İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar, Türkiye ve Kore vatandaşlarını kan kardeşi olarak tanımladı. Törene konu olan burs programının üniversite ve özel sektör işbirliğine en güzel örneklerden biri olduğunu belirten Prof. Dr. Zülfikar, öğrencilere yönelik bu desteğin çok kıymetli olduğunu belirtti.

Posco Assan TST CEO’su Jongduk Suh yaptığı konuşmada Posco Grubu ülke ve toplumla birlikte büyüme hedefiyle ‘Kurumsal Vatandaşlık’ yönetim felsefesi altında faaliyet gösterdiğini ve Posco Assan TST Türkiye’de geleceğin yeteneklerini yetiştirmek amacıyla daha fazla öğrenciyi desteklemek için elinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti. Bursiyer öğrencilere tebriklerini iletti.

Tören bursiyer olma hakkı kazanan öğrencilere belge takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber: Funda Vurgun

Fotoğraf: Başar Uzun
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü


Öne Çıkan Haberler

REKTÖRÜMÜZ KAGEM’İ ZİYARET ETTİ

MAVERAÜNNEHİR COĞRAFYASININ İLME VE KÜLTÜRE KATKISI: ÖZBEKİSTAN

AZİZ SANCAR DETAE ‘’CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA YAPAY ZEKA’’ GÜNLERİ

SU BİLİMLERİ FAKÜLTESİ’NDE “DENİZ SALYANGOZU VE KÖPEK BALIKLARINDA YAŞ OKUMA YÖNTEMLERİ” ADLI ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

EKONOMETRİ BÖLÜMÜ’NDEN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA TOPLANTISI